Hírek röviden

Február 7-én 17 órakor kezdődik Balog Gábor kiállításának megnyitója a művelődési központ galériájában. Köszöntőt mond Bencze Barnabás Balog Judit és Gyulai István közreműködésével. A kiállítás a hónap végéig látogatható.

Február 9-én tartja idei első ülését a paksi önkormányzat. Az egyeztetés témái között szerepel az idei költségvetés első fordulós tárgyalása, a tavalyi költségvetés végrehajtási rendje, valamint a Társadalmi Ellenőrző, Információs és Területfejlesztési Társulás társulási megállapodásának elfogadása. Az ülésen szó lesz az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatáról, a köztisztviselők teljesítménykövetelményeinek alapját képező kiemelt célokról és az önkormányzati tulajdonú ingatlanok értékesítéséről is.

Közel száz íjász vett részt a honlapunkon korábban meghirdetett Magyar Hagyományos Íjász Tábla elnevezésű nemzetközi tradicionális teremversenyen szombaton az ASE sportcsarnokban. A gyerekversenyzők között a paksi Kerekes Gábor második helyezést ért el, míg az ifik korcsoportjában Kerekes Szilveszter győzelmet szerzett.