Még évekig Pakson játszanak az oszlopos tagok

Hétfőn tartotta a tavaszi szezon előtti sajtótájékoztatóját a Paksi FC. A sajtó munkatársait elsőként Haraszti Zsolt ügyvezető tájékoztatta arról, hogy Kis Károly vezetőedzővel a klub két évre meghosszabbította szerződését, ami azt jelenti, hogy a felnőtt csapatot 2013. június 30-ig irányíthatja a mostani szakvezető. Ugyancsak két évvel hosszabbított a csapatkapitány Éger László is, az NB I-es csapat másik oszlopos tagja, Szabó János pedig további négy évre marad a Paksi FC-nél. Bohner Roland is aláírta új szerződését, mely szerint még három évig biztosan Pakson futballozik.

Fotó: Molnár Gyula

Ezután Kis Károly a téli felkészülést értékelte. Elmondta, hogy az első szakasz inkább a játékosok erőnlétének javítását szolgálta, majd a törökországi edzőtáborban már a játéké volt a főszerep. Az, hogy mennyire voltak hasznosak a beleki mérkőzések, a tavaszi meccseken fog eldőlni, olvasható Kis Károly nyilatkozata az egyesület honlapján. Egy biztos, a vezetőedző szeretné, ha a fiúk gyorsabban játszanának. Éger László csapatkapitány hangsúlyozta, azon lesznek a többiekkel, hogy minél jobban sikerüljön a kezdés.

Karszt József az utánpótlás felkészüléséről is beszámolt. Felhívta a figyelmet arra, hogy az NB III-as csapat az első helyről várja a folytatást, és egyértelmű elvárás mind a vezetés, mind a játékosok részéről a Dráva csoport bajnoki címe.