Mit nézzünk ma?

Február 22-én 17 órakor a Legendák nyomában elnevezésű programsorozat keretében Szent Rítusok című előadásával várja Fitt Szabolcs az érdeklődőket a dunakömlődi faluház könyvtárában.

Egy hónapot töltött orvosként tavaly Kongóban dr. Szőcs Teodóra a nonprofit szervezetként működő Afrikai-Magyar Egyesület égisze alatt, amely önkéntesekből álló missziókat szervez a fekete kontinensre. A doktornő február 22-én 17 órától fotókkal illusztrált beszámolót tart afrikai útjáról a művelődési központ nagyklubjában.

” Olvad a hó, tavasz akar lenni” címmel várja együtt éneklésre, népdaltanulásra ma délután 17 órakor a művelődési központ a népzenét kedvelőket.

A TelePaks sportos magazinja összefoglalót ad a Tolna Megyei Önkormányzat és a Tolna Megyei Sportszövetségek Szövetségének, Tolna Megye legjobb sportolója 2010. díjkiosztó ünnepségéről, illetve a témához kapcsolódóan Dallos Tibor vendége lesz Poór József, akivel a műsorvezető a diáksport helyzetéről beszélget. A Lelátó kedden 19 óra 15 perckor kezdődik.