Elmaradhat a szombati Loki elleni mérkőzés

A legfrissebb hírek szerint február 26-án elmaradhat a DVSC Teva elleni mérkőzés, ami nemcsak a szurkolókat, de a lendületben lévő paksi játékosokat is lelombozhatja. Sajnos az erős fagy miatt balesetveszélyessé vált a debreceni játéktér, így kérdésessé vált a szombati, Loki elleni mérkőzés megrendezése. Elképzelhető, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség a teljes forduló elhalasztása mellett dönt, olvasható a DVSC honlapján.

Kis Károly csapata szerdán a Videoton ellen kiharcolta a négy közé jutást a Liga Kupában, de szombaton sem lesz könnyű dolguk. A vezetőedző elégedett a fiúk játékával, akik azt ígérték, Debrecenben is meg fognak tenni mindent a győzelemért. Amennyiben a pálya állapota lehetővé teszi a meccs megrendezését, a szombati bajnoki mérkőzést élőben akár a paksi szurkolók is végigkövethetik, ugyanis ingyenes szurkolói busz indul Debrecenbe.

A futballisták mellett szerdán az Atomerőmű SE kosárlabdacsapata is ünnepelhetett, hiszen újabb kettős győzelemmel jutott tovább immár a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé. Horváth Imre együttese a Szegedet ezúttal 74:64-re verte és a papírforma azt mutatja, hogy a hétvégén újabb sikerre számíthat a jelenleg sereghajtó Salgótarján csapata ellen. A mérkőzés február 26-án 18 órakor kezdődik, melyet a TelePaks Kistérségi Televízióban vasárnap 19 órától láthatnak felvételről.