Mit nézzünk ma?

A paksi művelődési központ és a szekszárdi Civil SzámAdó Szolgálat konzultációs napot hirdet nonprofit szervezetek részére március 21-én 17 órakor. A civil szervezetek adózási kérdéseivel és más aktualitásokkal kapcsolatban Györfi Gyula, a Civil SzámAdó Szolgálat szakmai vezetője, az NCA tanácsának alelnöke tart előadást.

Március 21-én 17 órakor A férfi mind őrült című magyar film vetítésére várják az érdeklődőket a dunakömlődi faluházba.

Március 21-én 18 órakor a városi könyvtár a szerkesztők és a szerző részvételével bemutatja a Trianoni Szemle című folyóiratot és Raffay Ernő Szabadkőművesek Trianon előtt, valamint Balkáni birodalom (Nagy-Románia megteremtése 1859-1920) című könyvét. A könyvek és a folyóirat példányai a helyszínen megvásárolhatók.

Vegyszer nélküli termesztés a kiskertben címmel hallhatnak tájékoztatást március 21-én hétfőn 17 órakor a városháza nagytermében a kertészkedni, termeszteni, zöldellő portáikat szépíteni vágyó érdeklődők. A Paksi Kertbarátok Egyesülete vár minden érdeklődőt dr. Hidas András, tudományos kutató előadására.

Aki nem látta volna a PFC-Haladás összecsapást vasárnap, hétfőn 17 óra 30 perctől bepótolhatja a TelePakson. A mérkőzés levetítése után Kovács Tibor a Közélet közelről című magazinnal jelentkezik, melyben vendégeivel, Örvös Ferenccel és Örvös Ferencné Jantner Máriával beszélget, akik idén Tisztes Polgár kitüntetésben részesültek.