Mit nézzünk ma?

Március 23-án 19 órakor a Rohanás című amerikai akció thrillert vetítik a művelődési központ színháztermében. Az izgalmas és izzasztó perceket kedvelő filmbarátok minden bizonnyal megtalálják számításuk: egy férfi kiszabadul a börtönből, és tudja, legfontosabb feladata az, hogy megbosszulja a testvére halálát, akivel együtt vettek részt egy rablásban. Nem finomkodik, akinek része lehetett az árulásban, annak vége. Tudja, hogy csak néhány órája van, mivel nyomában van egy zsaru és egy bérgyilkos. Ő mégis mindenen keresztülverekszi magát, hogy megtudja, pontosan mi történt azon a végzetes éjszakán, megtalálja a bűnöst, és a szemébe nézzen.

Szintén szerdán 14 órakor a Kisiskolás bérlet 6. előadásának keretében élőszereplőkkel és bábokkal a Futrinka utca lakói című mesejátékot tekinthetik meg a gyermekek a budapesti Fogi Színház előadásában a művelődési központ színháztermében. A program részvételi díja 700 forint.

Felvételt hirdet a táncművészeti tagozat balett tanszaka. Elsős és másodikos általános iskolások jelentkezését várják, valamint azokét az óvodásokét, akik ez év szeptemberében kezdik meg iskolai tanulmányaikat. Az alkalmassági felmérő március 23-án 16 óra 30 perckor lesz a Pro Artis Alapfokú Művészetoktatási Intézményben.

Szerda este 18 órakor az Atomerőmű SE férfi kosárlabdacsapata a Falco-Szova KC-vel csap össze a Magyar Bajnokság 24. fordulójában az ASE otthonában.

Szerdán a híradó után a TelePaks, a Paletta című kulturális magazin egyik korábbi nagysikerű adását vetíti, melyben Gyulai István halászléfőzését idézhetik fel a nézők a dunakömlődi borbarátokkal.