Hírek röviden

Április 18-án 15 órakor a városi nyugdíjas klubba látogat Hajdú János polgármester és Tell Edit alpolgármester, ahol az önkormányzat terveiről, a várost érintő elképzelésekről tájékoztatják a hallgatóságot.

Április 17-én a sakkcsapat-bajnokság első osztályának kilencedik fordulójában sikerrel nézett szembe az ASE a Honvéd egyletével. Az Erzsébet Nagy Szállodában megrendezett versenyen 7,5-4,5 arányban diadalmaskodtak a paksiak.

Bordács József, a 3-as számú választókörzet képviselője lakossági fórumra invitálja a körzetben élőket április 19-én 18 órára a PSE Fehérvári úti sporttelepének fedett lelátójára. A körzet lakói tájékoztatást kapnak az önkormányzat idei terveiről, emellett a beszélgetés során a lakókörnyezetüket érintő felvetések is terítékre kerülnek. A megbeszélésen részt vesz Hajdú János polgármester, aki beszámol a várost érintő elképzelésekről.

A város képviselő-testülete április 20-án tartja soron következő ülését, ami előtt közmeghallgatást tart a városháza földszinti tanácskozó termében. A közmeghallgatás kezdete 14 óra.