Hírek röviden

Nagyszerű hangulatú mérkőzést játszott egymással szerdán az Albacomp és a Szombathely kosárlabdacsapata, amely végül a fehérváriak sikerével zárult. A félidőben mindössze két pont volt a különbség a gárdák között, de a folytatásban már az Albacomp dominált, főleg hatékony védekezésének köszönhetően. Végül a fehérvári alakulat magabiztosan aratta le harmadik győzelmét a negyeddöntőben, így az ASE, Alba elleni ütközetre készülhet.

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén határozatot hozott a Monicomp Liga aktuális mérkőzései kapcsán. Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a testület a Paks-Kecskemét mérkőzésen történt szurkolói rendzavarás miatt Paksot írásbeli figyelmeztetésben részesíteti.

Április 21-én 18 órára a Prelátusba invitálja Hajdú János polgármester 20 cég és 9 egyéni vállalkozás nagyadózóit. Ezen az estén az önkormányzat nevében köszönetet mond mindazoknak, akik tevékenységükkel Paks gazdaságát erősítik, jelentősen hozzájárulva és lehetőséget teremtve a város sokoldalú fejlesztéséhez, fejlődéséhez.

Április 24-én és 25-én az ünnepek miatt a városi művelődési központ zárva tart.