Mit nézzünk ma?

Május 19-én 19 órakor a tavaszi bérlet 2. előadásának keretében Liselotte és a május címmel kétrészes komédiát tekinthetnek meg az érdeklődők a Budapesti Kamaraszínház előadásában a művelődési központ színháztermében. A kissé elvarázsolt és bohókás történet garantáltan örömteli perceket nyújt a nézőknek: Liselotte egy negyven év körüli ápolónő, eddig odaadással ápolt egy idős hölgyet, aki meghalt. Így egyedül maradt és rádöbben arra, hogy az utóbbi 15 év alatt úgy, mint nő nem is létezett. Most itt az idő, hogy társat keressen magának, és családot alapítson. Elhatározza, hogy boldogságkereső útra indul, hogy megtalálja igazi társát és jövendőbeli gyermekeinek apját. Hat férfi kerül az életébe, és mindegyik hordoz magában valamit az ideális férfiból. A belépőjegy ára 3000 forint.

Szintén csütörtökön 17 órakor a Rajzoljunk verseket elnevezésű rajzpályázat eredményhirdetéssel egybekötött kiállítása lesz a művelődési központ kiskiállítójában. A tárlatot megnyitja Hefner Erika, az intézmény szakmai igazgatója, verseket énekel Gyulai István.

Május 19-én a Paletta újabb kiadásával jelentkezik a TelePaks. Babai István és Gyulai István a Sárszentlőrincen rendezett Lázár Ervin napon járt, így a műsorban összefoglalót láthatnak a programról és Orbán György előadásában Lázár Ervin Kovács című novelláját is hallhatják. A műsor 19 óra 15 perckor kezdődik.