Hírek röviden

Rekordpontszámmal lett a hónap játékosa Böde Dániel, a Paksi FC szárnyaló futballistája, írja a pepsifoci.hu honlap. A támadó középpályást gyakorlatilag az összes rivális elismerte, tíz helyen is őt látták a legjobbnak. A dobogóra még Lázár Bence újpesti játékos és a siófoki Délczeg Gergely került fel.

Az Atomerőmű SE kosárlabda szakosztálya nem hosszabbította meg Tóth Péter és Faragó Péter szerződését. Az Atomerőmű Sportegyesület vezetősége sok sikert kíván a jövőben a fiatal játékosoknak – áll a csapat hivatalos honlapján.

Közel 200 millió forintot fordít a közvilágítás korszerűsítésére a paksi önkormányzat, a költségek felét pályázati forrás biztosítja. A településen található lámpatestek mintegy felét cserélik le, a kivitelezés a tervek szerint 2012-ben valósul meg. Jelenleg az előkészítő munkálatok folynak, véglegesítik a terveket, melyek ezt követően minőségellenőrzésen mennek át. A korszerűsítési munkálatok várhatóan a jövő év tavaszán kezdődnek és 3-4 hónapig tartanak majd. Pakson a közvilágítás karbantartását a Pavill Kft. végzi.

Lezárta a 2010-2011-es tanévre meghirdetett Zöld Alma programját az Együtt a parlagfű ellen Alapítvány. A több állomásból álló vetélkedés eredményhirdetésének napján a Zöld Tódor programot is zárták, mégpedig egy ajándékműsorral. Az egész tanéven átívelő Zöld Alma program győztese a Deák Ferenc Általános Iskola lett.