Hírek röviden

Hamarosan indulnak a Strand Esték a paksi fürdőhelyen. A koncertsorozatot június 17-én pénteken Szabó Leslie nyitja, a további programokról a paks.hu oldalon lehet olvasni. A koncert hallgatása mellett az élménymedencében fürdőzni is lehet, kapunyitás 20 órakor, zárás éjfélkor lesz.

Hatrészes zenei programsorozatot indított útjára a paksi művelődési központ és a Cafe 42 klubja. A Zenés Pünkösd keretében két napon át több zenekar is színpadra lépett a ház árkádja alatt, amely további estek helyszíne is lesz. A zenei rendezvénysorozatot hat alkalomra tervezték a szervezők, melyek egészen szeptemberbe nyúlóan kínálnak szórakozási lehetőséget a paksi lakosoknak.

Immár 11. alkalommal, háromnapos horgászmaratont rendeztek az atomerőmű horgásztavainál. A versenyzői létszám idén minden eddiginél magasabb volt, összesen 93-an ragadtak pecabotot a hosszú hétvégén. A megmérettetésen végül összesen 990 kilogramm halat fogtak ki a horgászok, akik közül a legeredményesebb a Nyárai, Körmöczi, Szabados egység lett.