Hírek röviden

Pakson egy családi házból az éjszaka folyamán közel félmillió forint értékben vittek el készpénzt eddig ismeretlen tettesek, akik az ablakot betörve jutottak be a lakásba, közölte a rendőrség.

A Universiádén induló magyar kosárlabda-válogatott hétfőn Finnország ellen folytatta szereplését a kínai tornán. Sajnos ezúttal sem járt sikerrel a Morgen Ferdinánd és Kovács Ákos erősítette gárda, az ellenfél szinte végig vezetve megérdemelten aratott győzelmet. Az izraeliek, amerikaiak és finnek ellen elszenvedett vereség után szerdán este, ottani idő szerint hat órától Mexikó ellen szépíthetnek a mieink a Gymnasium of Pingshan Sports Center-ben.

Az I. István Szakképző Iskola felnőtt oktatás keretében magasépítő technikus, gépgyártástechnológiai technikus képzésre várja a jelentkezőket. Jelentkezési lap letölthető a www.paszi.hu honlapról. Érdeklődni a 06-75-311-278-as telefonszámon, illetve a titkarsag@paszi.hu e-mail címen lehet.

A paksi DC Dunakom Kft. értesíti a lakosságot, hogy augusztus 18-án este Paks közigazgatási területén földi szúnyogirtás lesz.

Az Atomerőmű Sportegyesület felnőtt kosárlabdacsapata megkezdte a bérletek árusítását a 2011-2012-es szezonra az ASE sportcsarnokában. A bérletek a magyar bajnoki és kupamérkőzések mellett az összes nemzetközi meccsre is érvényesek.