Hírek röviden

A Paks és 30 kilométeres körzetében telepített lakossági tájékoztató és riasztó rendszer soron következő hangos próbájára szeptember 5-én hétfőn 13 órakor kerül sor.

A Vöröskereszt ősszel is folytatja munkáját Pakson és környékén, szeptemberben öt településen is várják a segítőkész véradókat. Az elsejei németkéri alkalom után Pakson 6-án és 7-én, Bikácson és Pusztahencsén 13-án, Dunaföldváron pedig 20-án számítanak a donorokra, akiket meg is vendégelnek, ezzel is növelve az életmentést szolgáló véradás vonzerejét.

Gól nélküli döntetlent játszott az NB II. Ness Hungary Nyugati csoportjában szereplő Paksi FC II. hazai pályán a Videoton FC II. ellen a hétvégén. Lengyel Ferenc együttese három fordulót követően két ponttal a tábla 14. helyén áll. A zöld-fehérek második labdarúgócsapata a következő fordulóban szeptember 10-én a BKV Előre ellen idegenben lép pályára, míg az MVM Paks szeptember 11-én vasárnap 16 órától a Diósgyőr együttesét fogadja. Az összecsapást az M1 Televízió élőben közvetíti, a Paksi Kistérségi Televízióban pedig hétfőn és kedden 17 óra 30 perctől felvételről láthatják a találkozót.