Hírek röviden

Egy nyitva hagyott személyautóból mobiltelefont loptak el a napokban Pakson. A tulajdonosnak 25 ezer forint kára keletkezett, tájékoztatott a rendőrség.

Pénteken kezdődik a háromnapos lévai Astrum Kupa, melyen az Atomerőmű SE NB I-es férfi kosárlabdacsapata is részt vesz. A hétvégi tornára elutazik az egylettel az amerikai légiós Lorenzo Williams is, de combizomhúzódása miatt nem vehet részt a mérkőzéseken. Azonban időközben befutott Paksra az afroamerikai center, Devonne Giles, így őt pályára küldheti Völgyi a szlovák városban. A versenyen az ellenfelek között lesz egy cseh, egy német és egy szlovák csapat is.

A Dunakömlődi Római Katolikus Egyházközség felhasználva a modern kor adta lehetőséget, az interneten keresztül is igyekszik elérni a híveket és az érdeklődőket, ezért új honlapot indított. Az új oldal célja elsősorban az, hogy mindig első kézből értesülhessenek a hívek az egyházközség alkalmairól, valamint bepillantást nyerhessenek a közösség életébe. A honlap elérhető a www.dunakomlod.emecclesia.hu címről.

A DC Dunakom Kft. a háztartásban feleslegessé váló elektronikai hulladékokat minden hónap második szerdáján elszállítja, a selejtes berendezésekért hívásra ingyen házhoz megy. A következő gyűjtés szeptember 14-én esedékes. A cég munkatársait munkaidőben a 05-75-310-411-es számon lehet keresni, a név, lakcím, valamint az elszállítandó hulladék fajtájának megadása után pedig a jelzett időpontban a kihelyezett hulladékot a kft. elszállítja.