Mit nézzünk a hétvégén?

Pénteken 19 órakor a Harry Potter és a halál ereklyéi című angol fantasyt vetítik a művelődési központ színháztermében. A film három főszereplője, Harry, Ron és Hermione immár nem kerülheti el a végső összecsapást. Visszatérnek a Roxfortba, hogy felkutassák és elpusztítsák az utolsó horcruxot. Voldemort, aki egyre erősebb, uralma alá vonta a Mágiaügyi Minisztériumot és már Roxfort fölött is egyre nagyobb hatalma van, tudomást szerez a tervükről. Megkezdődik a Roxfort ostroma, és már soha többé, semmi nem lesz ugyanolyan, mint volt.

Október 21-én pénteken 17 órakor Képek előtte és utána címmel nyílik meg Markó Tímea festménykiállítása a városi művelődési központban. A november 13-ig látogatható tárlatot megnyitja Molnárné Haholt Zsuzsanna, közreműködik Gracza Virág.

Október 22-én szombaton egész napos sportprogram lesz Dunakömlődön. 9 órától a sportpályán három női focicsapat, Dunakömlőd, Gyapa és Dunaszentgyörgy egylete, valamint öt férfi gárda méri össze tudását, 18 órától pedig ping-pong és csocsóbajnokságra várják az érdeklődőket. A rendezvény résztvevői meleg teával és zsíros kenyérrel pótolhatják az elégetett kalóriákat a faluházban.