Hírek röviden

Megszépült Dunakömlődön a II. világháborús emlékmű környéke. A képviselői keretből megvalósult beruházás során megújult a növényzet, virágágyás készült, térkőburkolatot kapott a szobor környéke, méltóképp a település központján lévő emlékműhöz. November 1-jén 16 óra 30 perckor a településrészi önkormányzat és az egyházközség helyezi el az emlékezés koszorúit a felújított emlékparknál.

A DELELŐ Nyugdíjas Egyesület meghívására október 26-án, szerda délután 14 órától a városi művelődési központ kisklubjában Oláh Zoltán paksi költő lesz a vendég egy kötetlen beszélgetésre. A programon bemutatásra kerül a költő Éneklő kopjafák című kötete.

Megújul Dunakömlődön a Béke utca sportpályához vezető szakasza. A részleges rehabilitáció során a betonburkolat aszfaltburkolatot kap, kétoldalt útszegély épül, az egyik oldalon padkával. A Soltút Kft. október 27-én veszi át a munkaterületet, ezt követően indulhat a kivitelezés. A mintegy 85 méteres szakasz felújítása 6 millió forintba kerül, a befejezés határideje november 25-e.