Hírek röviden

A 2007-es villamosenergia-törvény értelmében az ingatlanokon található villamos hálózatot megközelítő fák gallyazása a tulajdonos kötelessége. Amennyiben a gallyazást a tulajdonos nem végezné el, úgy az életveszély mielőbbi megszüntetése, valamint a hálózat üzembiztonsága érdekében azt az E.ON az általa megbízott szakemberekkel november 21-től kezdődően elvégezteti. A gallyakat városszerte a metszés végeztével gyűjtik össze és szállítják el a gallyazást végző cég szakemberei, akik a munkavégzés során kérik a lakosság együttműködését.

A kormányzati országjárás keretében november 18-án pénteken 16 órakor előadást tart Pakson a VMK nagyklubjában Dr. Kovács Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kormányzati kommunikációért felelős államtitkára. A téma a 2012-es költségvetés bemutatása, a program házigazdája Tóth Ferenc országgyűlési képviselő.

Diákoknak és nyugdíjasoknak ingyenes lesz a belépő az Atomerőmű SE következő nemzetközi kupamérkőzésére, melyen az ukrán Khimik látogat a Gesztenyés úti sportcsarnokba. A november 22-én 17 óra 30 perckor kezdődő EuroChallenge összecsapásra a felnőttek is kedvezménnyel válthatnak jegyet.