Mit nézzünk a hétvégén?

A Rumnapló című spanyol-amerikai kalandfilmet vetítik pénteken 19 órakor a művelődési központ színháztermében. A Hunter S. Thompson azonos című regénye alapján készült film főszereplője Paul Kemp egy meghasonlott, alkoholista újságíró. Aki egy kocsmában iszogatva rádöbben, hogy problémái nagy részét a túlontúl zajos és ideges New York városa okozza, ezért úgy dönt elutazik Puerto Rico-ra és egy helyi lapnak fog írni. A szigeten a rum olcsóbb a víznél és Paul hamarosan teljesen beilleszkedik a rum-áztatta őslakosok közé, valamint belehabarodik a bombázóba Chenault-ba aki pechjére már jegyben jár egy kétes üzelmeket folytató üzletemberrel, Sandersonnal. Amikor Sanderson megbízza őt, hogy írjon róla, Kemp döntés elé kerül: vagy meghajlik előtte és tisztára mossa a korrupt üzletember nevét vagy kiteregeti a szennyest. Vasárnap 19 órától pedig a Testcsere című amerikai vígjáték forog a moziban.

Az egészség és a kényeztetés jegyében telik a szombat a városi művelődési központban. Délelőtt 10 órától egészen estig változatos és színes programok várják a kikapcsolódni, szépülni vágyó hölgyeket: többek között lesz divatbemutató, előadás a biorezonanciáról és borkóstoló is.

Az Atomerőmű SE kosárlabdacsapata a Sopront fogadja január 14-én szombaton a Magyar Bajnokság 15. fordulójában. A találkozó 18 órakor kezdődik, amelyet a Paksi Kistérségi Televízióban vasárnap és hétfőn 17 óra 30 perctől felvételről láthatnak.