Kultúrmorzsák

A Mission Impossible–Fantom protokoll című amerikai akciófilmet vetítik szerdán 19 órakor a kulturális központ színháztermében. Az Impossible Mission Force-ot leállítják, amikor felmerül a gyanú, hogy közük van egy globális terrorista összeesküvéshez. Beindul a Fantom Protokoll, és Ethan Huntnak, valamint új csapatának be kell épülnie, hogy tisztára mossák a szervezet nevét. Nincs segítség, nincsenek összekötők, fű alatt kell akcióba lépniük. Ennél durvább és ennél intenzívebb küldetést még senki sem látott.

A liszt- és laktózérzékenység, valamint az ehhez kapcsolódó diéta áll a Gyógyító táplálék című programsorozat február 15-i előadásának fókuszában. A 17 óra 30 perckor kezdődő rendezvényen dr. Czimmer József egyetemi adjunktus, belgyógyász beszél a betegség kezelési módszereiről a városi könyvtárban.

A dunakömlődi faluház aktuális egészségügyi előadássorozatában pedig a reumás betegségek kerülnek előtérbe, amelyekről dr. Juhász Katalin háziorvos beszél az érdeklődőknek február 16-án 17 órától.