Hírek röviden

A DC Dunakom Kft. értesíti a lakosságot, hogy ügyfélszolgálata a keddi napokon hosszított nyitva tartással, reggel 7 órától este 19 óráig áll a lakosság rendelkezésére. A hét többi munkanapján reggel 7 és 15 óra között várják a megkereséseket. Ezt megtehetik személyesen a Kölesdi út 46-os szám alatt, vagy telefonon a 75/310-411-es számon.

Alakuló ülést tartott tegnap a Demokratikus Koalíció Pakson a Csengey Dénes Kulturális Központban. Tolna megye 3. választókerületében a párt most tervezi megalakulását, várják az aktív tagokat.

Szerdán 18 órától rendezték a KTE és az MVM Paks közötti első felkészülési mérkőzést, amelyen mindkét részről a fiatalabbak kaptak lehetőséget. Ezzel a paksi ifjak éltek inkább, hiszen magabiztos 1:4-es sikert arattak a lila-fehérekkel szemben. Hír még a klub háza tájáról, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) szerdán elkészítették az OTP Bank Liga sorsolását, továbbá az 1-4. forduló órára lebontott programját, ez alapján a Pécsi MFC-t fogadja majd az MVM Paks futballcsapata a 2012/13-as élvonalbeli focibajnokság nyitányán. Emellett az MLSZ Etikai- és Fair Play Bizottsága elkészítette a profi bajnokságok elmúlt szezonjának Fair Play-rangsorát, a listán az NB II. Nyugati csoportjában a Paksi FC II. végzett az első helyen a Baja és az MTK előtt.