Hírek röviden

Forrás: ase.hu

Az olimpia kajak-kenu versenyeinek nyitónapján remekül szerepeltek a magyar versenyzők, de érdemes a figyelő tekinteteket a még ifiben induló paksi kiválóságokra szegezni. Augusztus 4-én és 5-én rendezték Szolnokon a sportág U23-as és Ifjúsági Magyar Bajnokságát, ahol az Atomerőmű SE versenyzői egészen éremig meneteltek. Kiszl Vanda és Fenyvesi Réka K2 1000 méteren a harmadik helyen végzett, Somorácz Tamás pedig K1 200 méteren második, K1 500 méteren harmadik helyen zárt. Az összetett eredményekért ide kattintson.

Elkészült az Atomerőmű Sportegyesület férfi kosárlabdacsapatának felkészülési programja. Szeptember 7. és 9. között Nagyváradon az Antonio Alexe Emléktornán vesz részt a csapat, majd szeptember 1-jén felkészülési mérkőzést játszik az Atomerőmű Sportegyesület csarnokában a Nagyvárad ellen, írja a fortunaradio.hu. Szeptember 21-23. között elindul az ASE a Horváth Zoltán Emléktornán, itt a Falco, a Pécs, és az Oberwart lesznek az ellenfelek, majd a hónap végén kezdődik a hagyományos Göcsej Kupa Zalaegerszegen.

XII. alkalommal szervezik meg a Tolna Megyei Polgárőr Találkozót, amelynek idén augusztus 11-én Nagydorog ad otthont. A rendezvény társvédnöke dr. Kuti István, Paks rendőrkapitánya. A programban helyt kap a kispályás labdarúgás, főzőverseny, különböző kulturális csoportok, együttesek színpadi produkciója, emellett Vöröskeresztes bemutató és gyermekprogramok színesítik a rendezvényt.