Mit nézzünk a hétvégén?

Forrás: www.facebook.com/Christian Bale

A szívtipró Christian Bale és Anne Hathaway főszereplésével a megszállott rajongók legnagyobb örömére A sötét lovag című amerikai akciófilmet vetítik pénteken 19 órakor a kulturális központ színháztermében. A történet régi ismerős: Gotham békés városa ismét felbojdul, amikor Batman nyolc éves eltűnése után a városban feltűnik egy macskajelmezes betörő és megérkezik Bane is, a különös álarcot viselő, gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya nem tarthat örökké, a városnak ismét szüksége van a Sötét Lovagra. Christopher Nolan modernkori Batman-trilógiája épp olyan brilliáns, mint amilyennek mindenki várta és a főhős mítosza végre tényleg a csúcsra „emelkedik”. Vasárnap már könnyedebb filmmel csalogatják a filmkedvelőket a mozivászon elé, 17 órától ugyanis a Jégkorszak negyedik részét vetítik.

10 éves születésnapját ünnepli a Csillag Show-tánc Egyesület, amely a jubileumi alkalomból gálaműsort tart szeptember 29-én 18 órakor a Csengey Dénes Kulturális Központban. Az ünnepi előadásra a belépés ingyenes.

Szombaton a Vidi ellen lép pályára az MVM Paks a Féhervári úti stadionban. Az izgalmasnak ígérkező mérkőzést a Sport1 Televízió a pálya mellől élőben közvetíti.