Hírek röviden

Ülésezett a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága, ahol – többek között – a Paks és a Videoton is pénzbüntetést kapott. A FEB a Videotont a megfelelő játéktér biztosításának hiányában mint visszaesőt 80 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, az MVM Paksot pedig a versenykiírási előírás (hangosbemondó rendszer működtetése) megsértéséért szintén mint visszaesőt 50 ezer forint pénzbüntetésre ítéli. Emellett Fiola Attila egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Egy nagynyomású mosót loptak el a minap Pakson egy Tolnai úti telephelyről feltehetően az éj leple alatt, a bűncselekménnyel okozott kár pedig meglehetősen magas, mintegy 285 ezer forint, tájékoztatott a rendőrség.

Paks Város Önkormányzata tisztelettel hív minden emlékezőt október 6-án, szombaton 18 órára a Kálvária temető emlékkeresztjéhez az aradi vértanúk tiszteletére rendezett megemlékezésre. Közreműködnek a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjai, emlékező beszédet mond Tell Edit alpolgármester.

Több mint hat külföldi országból érkeztek versenyzők a paksi Atomerőmű Sportegyesület csarnokában hétvégén megrendezett cselgáncs Atom Kupára. A megméretés iránt évről-évre egyre nagyobb az érdeklődés, a programról a TelePaks Youtube csatornáján külön összeállítást láthat.