Hírek röviden

Pénteken játssza idei utolsó bajnoki mérkőzését az MVM Paks labdarúgócsapata. A találkozó a tavaszi fordulóból előrehozott második mérkőzés, az ellenfél a Pápa gárdája lesz.

November 30-ig igényelhetnek karácsonyi ajándékcsomagot a paksi nyugdíjasok. Közülük azok jogosultak, akiknek a családjában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg az 59 ezer forintot, egyedül élő esetében a 78 ezer forintos összeget.

A Rosthy utcától az Erzsébet Szállóig régen és ma címmel helytörténeti kiállítás nyílik a Pákolitz István Városi Könyvtárban december 3-án, írja a fortunaradio.hu. A tárlat anyagát Bencze Barnabás nyugalmazott tanár, a paksi helytörténet avatott szakértője gyűjtötte és tárja a nyilvánosság elé.

A decemberi városi programokról adventi szórólap érkezik a paksi háztartásokba. A posta munkatársai megkezdték az ünnepi programokat tartalmazó szórólap terjesztését, a tavalyihoz hasonló leporellót minden háztartásba eljuttatják.

Mikulás ünnepséggel egybekötött képviselő-testületi ülést tartott a Paksi Roma Nemzetiségi Önkormányzat november 29-én a közösségi házban.