Hírek röviden

A pepsifoci.hu információi szerint Simon Attilát több NB I-es klubnál is szívesen látnák. A honlap úgy tudja, a paksi támadó neve felmerült a Lombard Pápánál, Egerben és Siófokon is, sőt a másodosztályú Vasas és ZTE is leigazolná. Megkeresésükre a labdarúgó elismerte, volt érdeklődés több helyről is, és hozzátette, az NB II-be biztosan nem igazol.

Egy paksi tehetség, Szabó Sára fiatal festőművész mutatkozik be alkotásaival szülővárosában december 21-én a kulturális központ könyvtár galériájában. A tárlatot 17 órakor megnyitja Gutai István nyugalmazott könyvtárigazgató, a kiállítás megtekinthető január 25-ig.

A paksi művészeti iskola tanárainak és növendékeinek közös koncertjét tartják ma 18 órától a Csengey Dénes Kulturális Központ színháztermében.

A Szekszárd Jazz Orchestra lép fel szerdán a Café Bongóban 21 órától. A paksi tagokat is számláló instrumentális zenekar karácsonyi koncertjére 900 forint a belépő.

Az atomerőmű Látogatóközpontja és az Atomenergetikai Múzeum december 16. és január elseje között zárva tart.

A Pákolitz István Városi Könyvtár a karácsonyi ünnepek idején zárva tart, de december 27. és 29. között hagyományos nyitva tartással várja látogatóit.

A Csengey Dénes Kulturális Központ és a dunakömlődi faluház december 24-től 2013. január 1-ig zárva tart.