Sportos hírek

Horváth Detrét, a Haladás NB II-es keretének játékosát az elmúlt hétvégéig tesztelte az MVM Paks élvonalbeli csapata. Illés Zoltántól, a futballista ügyeit intéző iroda képviselőjétől a rangado.hu megtudta, hogy Tomiszláv Szivics vezetőedző elégedett volt a balszélsővel, ennek ellenére fizikai adottságai miatt végül mégsem kínáltak neki szerződést, mert túl alacsonynak és vékonynak találták.

A Sopron együttesét fogadja szerdán 18 órától hazai pályán a Paks csapata az NB I-es kosárlabda bajnokság 15. fordulójának elhalasztott mérkőzésén. A vendégek továbbra sem számíthatnak a szívvizsgálatokon áteső Watson játékára, de szeretnék meglepni a hazai gárdát. Erre azonban az ASE vezetőedzője, Gutierrez Garcia Enrique is készül. – A Sopron egy jó csapat, kiváló játékosok alkotják. Tudjuk, hogy mostanában vannak problémáik, de ennek ellenére nagyon nehéz mérkőzésre számítok – nyilatkozott a tréner a BB1.hu-nak hozzátéve, hogy szeretnénk megnyerni a mérkőzést, hiszen győzelem esetén előreléphetnek a tabellán.

A téli alapozás második állomásához érkezik szerdán az MVM Paks labdarúgócsapata. Következik a második felkészülési mérkőzés a horvátországi edzőtáborozás előtt, az ellenfél a szintén NB I-es Lombard Pápa Termál FC lesz. Mindkét csapat buszra száll és Siófokon találkozik, a Csárdaréti úti műfüves pályán, kezdés tizenegy órakor.