Hírek röviden

A közétkeztetésben dolgozókat és az egészséges életmódra nevelő pedagógusokat is szívesen látja február 13-i nyílt napján a 10 éves Reform Főzőklub. A csoport az atomerőmű támogatásának köszönhetően programjait rendszerint az Atomfitt konyhán tartja, ahol minden összejövetelen közösen készítik el ételekiket.

Házasságról, elköteleződésről és hűségről szól az az előadás, amelyet február 14-én 17 órakor tart a Babits Mihály Művelődési Ház és Művészetek Háza dísztermében dr. Kovács Antal olimpiai- és világbajnok cselgáncsozó, az atomerőmű kommunikációs igazgatója, írja a fortunaradio.hu. A programot a Bartina Néptánc Egyesület Valentin-napi rendezvénye keretében szervezik.

Évről évre nagyobb az érdeklődés a paksi atomerőmű utazó kiállítása iránt. 2009-es indulása óta 134 ezren nézték meg a tájékoztató kamiont, ahol a látogatók kipróbálhatják, hogyan nőne a villamosenergia ára és a környezetterhelés, ha csökkentenék az atomerőmű teljesítményét és megtudhatják, milyen szigorú biztonsági intézkedések mellett működik a létesítmény.