Mit nézzünk a hétvégén?

Fotó: wasabikht
Fotó: wasabikht

Wasabi Kht. koncert lesz Pakson március 9-én 21 órakor a Mirror Club Caféban. Az öttagú zenekart 2010-ben alapította Nagy Gábor ex-Zanzibár gitáros és Hajdu Nelli jazz-énekesnő. Ősszel jelent meg második klipjük a fesztiválszezon legnépszerűbb dalából, az Elixírből. Több ízben is játszottak már a Kiscsillag, a Magashegyi Underground, és a 30Y előtt, felléptek már számos fesztiválon és egyéb rendezvényeken.

Meghosszabbított wellness és kávéházi nyitva tartással várja a hölgyeket március 8-án és 9-én nőnap alkalmából az Erzsébet Nagy Szálloda.

Az OTP Bank Liga 19. fordulójában két találkozót rendeznek pénteken, előbb a legutóbb Újpesten 6:0-s sikert arató MVM Paks fogadja a Honvédot, majd a Kecskeméti TE Phoenix Mecano kaposvári vendégjátékát figyelhetik a magyar foci szerelmesei a televízióban. A zöld-fehérek meccsét a Sport1-en 16:45-től élőben követhetik a drukkerek.

A moziban pénteken 19 órakor Al Pacino főszereplésével a Született gengszterek című amerikai krimi-vígjátékot vetítik, majd szombaton 18 órakor a Hopp című vígjáték forog a vásznon.