Elégedettek Sziviccsel

Forrás: paksifc.hu
Forrás: paksifc.hu

Egy évvel, 2014 nyaráig meghosszabbította szerződését Tomiszláv Szivics vezetőedző az OTP Bank Ligában szereplő MVM Paks csapatánál. A klub honlapja szerint a korábban Kecskeméten is dolgozott szerb tréner tavaly augusztus végén, öt forduló után vette át az együttes irányítását, akkor a mostani szezon végéig írt alá. Az addig nyeretlen Paks azóta hat győzelem és három vereség mellett hatszor döntetlent játszott az élvonalban. Három ponttal vette át a csapatot, most huszonhét van, a zöld-fehérek jelenleg a nyolcadik helyen állnak a tabellán.

– Ősszel olyan klubhoz szerződtem, amelyik a közelmúltban érte el eddigi legnagyobb sikereit. Jelenleg azon dolgozunk, hogy hasonló szép eredményeket tudjunk elérni. Ehhez újra kellett kezdeni mindent, és ez nagyon nehéz dolog. Talán nehezebb feladat megismételni valami kimagaslót, mint először elérni azt. Már csak azért is, mert jóval erősebb, jóval jobb lett a magyar NB I., mint volt pár évvel ezelőtt – nyilatkozta a paksifc.hu oldalának a tréner.

Az MVM Paks ügyvezetője, Haraszti Zsolt úgy fogalmazott: Tomiszláv Szivicset azért szerződtették, hogy Pakson egy olyan csapatot alakítson ki, amelyik hosszútávon az élvonal első feléhez tud tartozni. Az eddigi munkájával maximálisan elégedettek, ezért döntöttek a hosszabbítás mellett.