Programajánló

Vár minden érdeklődőt a Városi Múzeum a Természetből otthonunkba – A gyékény, vessző és nád felhasználása egy paraszti udvarban című időszaki kiállításhoz kapcsolódó játszóházi foglalkozásra. Április 15-19-ig a vessző felhasználásával ismerkedhet az 5-10 éves korosztály. Érdeklődni a 06-20-883-03-73-as telefonszámon lehet.

Hétfőn 17 órától a Tolna megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv Pszichiátriai osztálya dolgozói patchwork kiállítása lesz a Csengey Dénes Kulturális Központ könyvtár galériájában. A megnyitót követően a Közkincs Szabadegyetem keretében előadást hallgathatnak az érdeklődők a Depresszió, mint egyéni krízis címmel Mátisné Orsós Julianna pszichológustól.

Kedden 18 órakor a Paksi Képzőművészeti Iskola tartja évzáró kiállítását szintén a Csengeyben. Köszöntőt mond Leber Ferenc alpolgármester, közreműködik a Pro Artis Művészeti Iskola gitár együttese.

Apró: Szerdán 19 órakor a Sinister című amerikai thrillert vetítik a moziban. Kedden a Csengeyben egész nap zajlik a Kommunikálunk, tehát vagyunk elnevezésű szakmai tréning. Április 16-án 11 órakor a Tolna megyei Ifjúsági Vonószenekar matiné hangversenyét tartják a házban a Paksi Tavaszi Művészeti Fesztivál keretében.