Hírek röviden

Az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. kéri az ingatlantulajdonosokat, hogy május 6-ig végezzék el a villamoshálózat nyomvonala mentén a növényzet eltávolítását, a fák gallyazását. Ha megtörtént a biztonsági övezet tisztítása, azt jelezni kell az E.ON felé a 06-74-505-745-ös szekszárdi telefonszámon. Ha nincs bejelentés és nincs gallyazás, akkor a munkát az áramszolgáltatóval szerződött vállalkozó köteles elvégezni. A felhívás megtekinthető a www.paks.hu honlapon.

További hír, hogy az áramszolgáltató cég hálózatkorszerűsítést hajt végre Pakson. A biztonságos munkavégzés érdekében időszakos feszültség-mentesítésre lesz szükség. Emiatt nem lesz áram április 19-én 9 órától várhatóan 19 óráig a következő helyeken: Báthory utca 16-22., Kosár utca, Hattyú utca, rendőrség, Dózsa utca 52-70-ig., (munkaügyi központ, ERSTE Bank), Árok utca, Táncsics utca 2-10-ig., Takarékszövetkezet, Coop bolt, Táncsics utca 18., Báthory utca 24-25., Dózsa Gy. utcai kínai üzlet.

Lakossági fórumok lesznek a külső városrészeken: Csámpán április 22-én, Biritón április 23-án, Dunakömlődön április 24-én, Gyapán április 25-én, mindenhol 17 órától.

A Paksi Kézilabda SE felnőtt férficsapata hazai pályán április 21-én 16 órakor a klub történetében először találkozik a Primavera Mizse KC listavezető csapatával a Bács-Kiskun megyei regionális kézilabda bajnokság nyolc csapatos felsőházi rájátszásában. A PKSE utánpótlás csapata szintén ekkor hazai pályán kettős rangadó keretében a Soltvadkerti KUSE ellen lép pályára 18 órakor.