Programajánló

Évente átlagosan húsz, fogyatékkal élő, elsősorban értelmi sérült embernek segít
elhelyezkedni a nyílt munkaerőpiacon a Kék Madár Alapítvány. Eddig csak a megyeszékhelyen működött irodájuk, de olyannyira megnövekedett az érdeklődés a szolgáltatásuk iránt, hogy most Pakson is szeretnének irodát nyitni. Első ügyfélfogadásukat május 27-én tartják a paksi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat irodájában (Ifjúság útja 1/A.) 10 és 13 óra között.

Akinek csütörtökön kedve tartja, és ideje is engedi látogasson el a Városi Múzeum kőtárába 17 órára a következő Pistiest délutánra. Gyulai István 2011-ben megjelent Gondolatstoppos című lemezének dalait és új szerzeményeit mutatja be néhány televíziós munkatársával.

Szintén csütörtökön 18 órakor a Szaggató zenekar lép színpadra a Csengey Dénes Kulturális Központban. A népzenei estre ezer forint a belépőjegy

A Dunaparty táncklub tagjaival is találkozhatnak mindazok, akik ellátogatnak a Krausz Ádám szervezte Rock and roll partira. A zenét a Boka és a Klikk szolgáltatja, lesz rocky, boogie, swing, a vállalkozó kedvűek még díjtalan táncoktatáson is részt vehetnek szombaton 19 órakor a Csengeyben.