Színes gyerekprogramok három helyszínen

Tavaly szintén három helyszínen: Pakson, Dunakömlődön és az Erzsébet Nagy Szállodában is színes programokkal várták a legifjabbakat. - Fotó: Paksi Hírnök archív
Tavaly szintén három helyszínen: Pakson, Dunakömlődön és az Erzsébet Nagy Szállodában is színes programokkal várták a legifjabbakat. – Fotó: Paksi Hírnök archív

Kisvasúttal is el lehet jutni a városi gyermeknap rendezvényeire május 25-én szombaton Pakson. A Csengey Dénes Kulturális Központnál 10 órakor kezdődő programokban zenés bábelőadás, kézműves foglalkozások, aszfaltverseny, katasztrófavédelmi bemutató, hagyományos habparti és 17 órától filmvetítés egyaránt szerepel.

A móka azonban nem egy napig tart, ugyanis másnap az Erzsébet Nagy Szálloda is szórakoztató programokat szervez a gyerekeknek. Az ugrálóvár és a kézműves foglalkozások mellett lesz bicikli akadálypálya, X-box vetélkedő és streetball verseny is, utóbbira május 24-ig lehet jelentkezni az erzsebethotelpaks@npp.hu címen. Ezek mellett ráadásnak lesz még dobóverseny, sólyom és bagoly bemutató, illetve habparti is.

Május 27-én 16 órától Dunakömlődre várják a legkisebbeket, ahol játékos sorversenyeket, kézműves foglalkozást és rókavadászatot szerveznek.