Hírek röviden

A megyei kormányhivatal jogi segítségnyújtó és áldozatsegítő osztálya Pakson is tart ügyfélfogadást. Ennek most közölt időpontjai a következők: július 9., július 23., augusztus 6., szeptember 3., szeptember 17. Minden alkalommal 9-12 óráig állnak az ügyfelek rendelkezésére. A helyszín a munkaügyi kirendeltség épületének első emeleti irodája (Dózsa Gy. u. 62.).

Július 1-jétől – a szolgáltatótól kapott információ szerint – menetrendi változások lépnek érvénybe a távolsági buszközlekedésben. Ami a paksiakat érinti: változások lesznek a Szekszárd – Paks – Enying – Veszprém, a Szekszárd – Tolna – Paks, a Szekszárd – Paks – Dunaföldvár, a Szekszárd – Paks – Németkér – Cece, a Paks – Nagydorog – Bikács – Pálfa, a Paks – Bölcske – Dunaföldvár és a Budapest – Paks – Pécs vonalon.

A Horvátországban rendezett nemzetközi Thermenland Open Kupaversenyen hét érmet szereztek a Paksi SE tájfutói. Két nap alatt három különböző verseny összetettje alapján Lénárt Viktória, Kovács Karina és Kiss Péter első, Kovács Kira, Kovács Vera és Kiss Gábor második, valamint Makovinyi Dorottya harmadik helyen végzett, írja a Fortuna Rádió.

Ügyfélfogadást tart Pakson a fogyatékosok foglalkoztatásának elősegítésével foglalkozó Kék Madár: az alapítvány munkatársai minden hónap utolsó hétfőjén 10-13-óráig várják leendő ügyfeleiket a Paksi Kistérségi Szolgáltató Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatánál.