Sportos hírek

Fotó: Paksi Hírnök archív
Gyutai Adrián 2012-ben az Alpok-Adria sorozat 125 GP kategóriájának bajnoka lett. – Fotó: Paksi Hírnök archív

Dobogóra állhatott a csehországi Mostban az Alpok Adria-sorozat Superstock 600-as géposztályában Gyutai Adrián, adta hírül a teol.hu. A Tomracing Motorsport Team paksi versenyzője harmadik helyen ért célba, de – mivel az élen végző Daniel Bukowskit kizárták a versenyből – végül második díjjal tért haza. A 22 éves paksi versenyző először indulhatott az új kategóriájában az első sorból. Korábbi eredményeiről itt és itt olvashat.

Paksa igazol Csorba Szabolcs. Egy hét próbajáték után szerződést ajánlottak a fiatal nyíregyházi csatárnak és a klubok vezetői is megegyeztek, írja a rangado.hu. Juhász Dániel, az MVM Paks hátvédje viszont az MTK-nál szerepel próbajátékon. Az U21-es válogatott játékos szerződése június 30-án lejárt, tehát szabadon igazolható.

Nehéz csoportba került az EuroChallenge-re készülő Atomerőmű SE. A paksi alakulat a címvédő orosz Krasnye Krylia, a török Gaziantep és a román Oradea csapatával került egy csoportba. – Az orosz Krylia kiemelkedik a mezőnyből, ellenük játszani komoly erőfelmérő lesz. A neves rivális pozitív hatással lehet a játékosokra, hiszen mindenki tisztában van vele, hogy a maximumot kell nyújtania ellenük – nyilatkozta a BB1.hu-nak Dzunics edző.