Utcán a friss Paksi Hírnök

Az országgyűlési választások közeledtével a pártok sorra mutatják be képviselőjelöltjeiket. A Paksi Hírnök legfrissebb számából kiderül, kit indít a 2014-es parlamenti választásokon a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Szocialista Párt.

Ezer meg egy trükkje van egy bűnözőnek arra, milyen módon szerezze meg a kiszemelt értékeket. A Paksi Rendőrkapitányság nemrég szakmai találkozót rendezett, melynek fókuszában a jóhiszemű időseket célba vevő trükkös tolvajok elleni védekezés volt. A konferenciáról a Paksi Hírnök hasábjain olvashat.

Hibátlanul beszél magyarul, erőteljes amerikai akcentusát viszont nem lehet nem észrevenni. Cser Jeremy Clayton 18 éve Kaliforniában látta meg a napvilágot, ma a Paksi FC futballistája, és a városi lapban mesélt amerikai és magyarországi élményeiről.

Pakson is megnyílt a Kék Madár Alapítvány irodája. A Paksi Hírnökből kiderül, hogy a fogyatékkal élők munkába állításával foglalkozó sikeres szervezet milyen tervekkel érkezett városunkba.

A városi lap Sportos famíliák című rovatában ezúttal a Haraszti család mutatkozik be; a sportoldalakon a tízéves születésnapját ünnepli paksi tajcsiegyesület vezetője is értékeli az évet.

A Paksi Hírnök keresse a város frekventált pontjain; a világhálón és a facebookon! Ha pedig postaládájába is szeretné kapni a lapot, mostantól erre is van lehetőség.