Hírek röviden

Fotó: ase.hu
Fotó: ase.hu

Első helyezést ért el a felnőttek között Pupp Réka cselgáncsozó 52 kilogrammban a Nemzetközi Judo Versenyen Triesztben december 14-én.

Jubiláns játékvezetőket köszöntöttek a megyei futballszövetség nemrégiben megszervezett évzáróján. Szinger Ferenc ötven éves munkásságáért vehetett át egy óriási serleget. A szövetség örökös tiszteletbeli elnöke öt évtizede kezdett bíráskodni, az ezért járó óriási kupát Krausz Mártontól, az MLSZ megyei sportigazgatójától és Süli Jánostól vehette át.

Paks vobiscum? – Párbeszéd a paksi atomerőmű tervezett bővítéséről címmel fórumot tartottak pénteken Budapesten. A rendezvény vendége volt Sólyom László volt köztársasági elnök és Aszódi Attila, a BME Nukleáris technikai igazgatója.

Hagyományos év végi díjátadó ünnepségét tartotta tegnap a Garay János Gimnázium dísztermében a Tolna Megyei Diáksport Tanács. Az eseményen az Atomerőmű SE Paks sportolói túlnyomó többségben képviseltették magukat.

Tét nélküli mérkőzést játszik az Atomerőmű SE az EuroChallenge Kupa hatodik fordulójában Oroszországban a Krasnye Krylia otthonában december 17-én. A mérkőzés egyértelmű esélyese a hazai együttes, amely jelenleg 3:2-es mérleggel áll.

Egy motoros esett el tegnap a Paksi Vak Bottyán Gimnáziumnál található gyalogátkelőhely közelében. A helyszínelés idejére útlezárás volt, a sérültet mentő vitte el.

Véradást tart a Vöröskereszt paksi szervezete kedden 16.30-ig a Csengey Dénes Kulturális Központban.