Hajdú János: Süli János a legalkalmasabb ember a város élére

Süli Jánost tartaná a legalkalmasabb embernek a város élére ősztől – nyilatkozta Hajdú János polgármester a Közélet közelről című műsorban. Hozzátette: felkészült, a vezetésben tapasztalt iparági szakembernek tartja az atomerőmű egykori vezérigazgatóját, akit szívesen ajánl a jelölőszervezetek figyelmébe. A TelePaks közéleti magazinját kedden 12.30-kor ismétlik.

Hajdú János lapuknak adott januári interjújában jelezte, hogy nem kíván újra elindulni a polgármesteri székért. Akkor így fogalmazott: „Szeretném befolyásolni a választás eredményét. Nem az én személyem a fontos. A mindenkori tét annál sokkal nagyobb! Paksnak tapasztalt, kiszámítható vezetőre van szüksége. A városvezetés nem a tanulás, meg a kísérletezés terepe.”

Megtisztelő számára, hogy Hajdú János alkalmasnak tartaná egy ilyen pozícióra, fogalmazott megkeresésünkre Süli János. Hozzátette: többen keresték már meg hasonló céllal, de senkinek nem adott egyértelmű választ. – Van még idő meditálni – fűzte hozzá annak kapcsán, hogy időben, még jóval a választások előtt történt Hajdú János bejelentése.