Sportos hírek

Lezárult a férfi kosárlabda bajnokság középszakasza, eldőlt, hogy a rájátszásban az ASE a Pécsi VSK-Pannonpower együttesével harcol majd a négy közé jutásért. A mérkőzésekre az alábbi időpontokban kerül sor:

  • 2014. május 7., szerda 18:00 Atomerőmű SE – Pécsi VSK-PANNONPOWER
  • 2014. május 12., hétfő 18:00 Pécsi VSK-PANNONPOWER – Atomerőmű SE
  • 2014. május 14., szerda 18:00 Atomerőmű SE – Pécsi VSK-PANNONPOWER
  • 2014. május 16., péntek 18:00 Pécsi VSK-PANNONPOWER – Atomerőmű SE (ha szükséges)
  • 2014. május 18., vasárnap 18:00 Atomerőmű SE – Pécsi VSK-PANNONPOWER (ha szükséges)

Az Atomerőmű SE sportolója, Boros Gergely a honvédos Hufnágel Tiborral aranyérmet szerzett a Milánóban rendezett világkupán. A frissen alakult páros a kajak kettesek 500 méteres távján diadalmaskodott. A sportgéza.hu által közölt nyilatkozat szerint már az előfutam alapján érezték, hogy meglehet az érem ebben a versenyszámban. A milánói világkupa előtt ugyan nem mentek még pályát, de szinte elsőre érezték az összhangot.

Már kaphatóak a belépők a vasárnap 18.30-kor kezdődő Szombathelyi Haladás-MVM-Paks OTP Bank Liga mérkőzésre, jegyek elővételben is megvásárolhatók. A Fehérvári útiak most jó formában vannak, sikerült ellépni a kiesést jelentő 15. helyről. A Haladás elleni találkozóra Paksról szurkolói busz is indul, erről bővebben a paksifc.hu oldalon olvashatnak.

A csakfoci.hu házi válogatottat sorsol össze az idény 11 legjobb focistájából, a Fehérvári útiaktól Heffler Tibor került be a palettába, aki a honlap szerint hetek óta magabiztosan oldja meg a védekező feladatát, illetve Simon Attila, aki 16 találattal holtversenyben vezeti a góllövőlistát.