Szóváltás kerekedett az Újpest meccs előtt

- Fotó: Paksi Hírnök archív
– Fotó: Paksi Hírnök archív

Jó mérkőzésnek ígérkezik a második MVM-Paks és az ötödik Újpest FC találkozója az OTP Bank Liga 5. fordulójában. A kezdő sípszó szombaton 16.30-ra várható, de a két klub már napok óta üzenget egymásnak a világhálón. A Fehérvári úti klub hivatalos honlapján adta hírül az Újpest-drukkereknek, hogy a vendégszurkolók maradéktalan kiszolgálása érdekében, ahogy eddig is, úgy most is megkereste az Újpest FC-t, azzal a szándékkal, hogy a lila-fehér szurkolók a Szusza Ferenc Stadionban is megtudják elővételben vásárolni belépőjüket a szombati meccsre, de az Újpest FC jelezte, hogy a jegyértékesítést nem tudják megoldani.

Az nb1.hu azt írja, utóbbira a lila-fehérek az internetes oldalukon reagáltak. Eszerint az Újpest FC egyáltalán nem jelezte, hogy nem tudja megoldani a jegyértékesítést a szombati Paksi FC–Újpest FC mérkőzésre. Felajánlották a lehetőséget a paksiak számára, hogy biztosítsák a jegyelővételt a Megyeri úti pénztárukban. Többször tárgyaltak a Paksi FC ügyvezetőivel és a jegyértékesítésért felelős munkatársakkal, állításuk szerint azonban választ nem kaptak.

Igazságot nem lehet tenni, de a lényeg, hogy elővételben bárki megveheti jegyét a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve a Paksi FC klubházában.