Kozmann György: a paksiak változást szeretnének a város vezetésében

Fotó: Kövi Gergő
Fotó: Kövi Gergő

Kevesebb mint egy nap alatt megszerezte a szükséges aláírások többszörösét a Fidesz polgármesterjelöltje, illetve képviselőjelöltjei – számolt be keddi sajtótájékoztatóján Kozmann György polgármesterjelölt és Bordács József elnök, képviselőjelölt.

Kozmann György azt mondta, maga a tény, hogy ilyen gyorsan, ilyen számban álltak mögéjük a választók, öröm számára, de nagy élmény volt a találkozás is a paksiakkal. Az, hogy órák alatt a szükséges aláírások többszörösét összegyűjtötték, jelzi, hogy a paksiak változást szeretnének a város vezetésében, fogalmazott.

Bordács József hozzáfűzte, hogy ezzel a munkát koránt sem tekintik befejezettnek, folytatják az aláírások gyűjtését. A lehető legtöbb családhoz szeretnének a következő napokkal elmenni, hogy alkalmuk legyen a találkozásra, és a beszélgetésre a tervekről, a jövőről. – Kész programunk van, de abba szeretnénk beépíteni a paksiak véleményét, ezért indítottuk el a város konzultációt is – hangsúlyozta.

A Fidesz helyi elnöke arról is tájékoztatott, hogy a Keresztény Demokrata Néppárt országos elnöksége levélben nyilatkozott arról, hogy Kozmann Györgyöt és a Fidesz jelöltjeit támogatja Pakson, ezért a jövőben a KDNP logója is megjelenik majd a kiadványokon.