Hírek röviden

Tizedik alkalommal rendezik meg a Csengey Dénes Kulturális Központban a Csillagfény minősítő táncversenyt november 9-én az esélyegyenlőség jegyében. Színpadi és utcai táncok, folklór, táncterni táncok és hastánc kategóriában várják a résztvevőket.

Dukai Regina és az R’n’B All Stars először látogat Paksra a hétvégén. November 7-én pénteken a Faterokban állnak közönség elé R’n’B slágerekkel, a belépő ezer forint.

Életem a kenu címmel jelentetett meg könyvet Sziklenka László kajak-kenu mesteredző a közelmúltban. A könyvet csütörtökön délután a Csengey Dénes Kulturális Központban 16, és 18 óra között dedikálja, és ajánlja a szerző azoknak, akik szeretik a sportágat, írja a fortunaradio.hu.

A férfiak egészségéért és a prosztatarák ellen 2014-ben már hatodik alkalommal csatlakoznak önkéntesek a nemzetközi Movember-mozgalomhoz. A lelkes résztvevők novemberben egy hónapon át növesztik a kampány védjegyeként szolgáló, különböző formájú és hosszúságú bajszokat – ezzel is felhívva a figyelmet a betegség megelőzésére, a férfiak egészségének fontosságára. A kampány nyitóeseményén az MVM-Paksot Elbert Gábor és Eppel Márton képviselte.

Meggyőző fölénnyel nyert a MAFC otthonában az ASE a Gabányi László Sportcsarnokban. Az eredmény 55:76 lett az ASE javára.

A Vak Bottyán Gimnáziumtól a körforgó felé érkezve útjavítás miatt kisebb útakadályra számíthatnak a közlekedők.