Ön is dönthet a hónap műhelyéről!

Versenyben van az Atomerőmű SE dzsúdó szakosztálya „A hónap műhelye” elismerésért és a mellé járó ötszázezer forintos vásárlási utalványért. A judoinfo.hu szerint Pupp Réka idei kitűnő teljesítménye komoly szerepet játszott a jelölésben. Braun Ákos tanítványa idén már a felnőttek mezőnyében is megmutatta tehetségét, márciusban a lignanói junior Európa-kupán elért győzelmével bizonyította, hogy korosztálya legjobbjai között van. A 90 kilogrammos Ohát Zalán is öregbítette az ASE hírnevét, Lignanóban a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A judoinfo.hu portálja szerint ezúttal – az új szabályok értelmében – tíz szakosztályra (öt egyéni, öt csapat) lehet voksolni; a szavazásnak továbbra is egy közönségdíjasa lesz. Ugyanakkor első alkalommal egyéni és csapatsportokban is külön győztest hirdetnek: az elismerés mellé mindkettő 500 ezer forintos vásárlási utalványt nyer. Április 20-ig bárki részt vehet a közönségszavazáson ide kattintva.

 

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díja az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára jár. A havonta kiosztandó ötszázezer forint értékű díj mellett meghirdetik – a 2015-ös esztendő összteljesítménye alapján – „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország kétmillió forintos pénzdíját nyeri majd el. 2015-től kezdődően negyedévente külön értékelik a csapatsportágak műhelyeinek produkcióit is: a győztes ez esetben is félmillió forinttal gazdagodik. A közönségszavazás győztes szakosztálya – a fődíj nyertesének kilététől függetlenül – százezer forintos sportszervásárlási utalványban részesül.