Megvan a nyár első igazolása

Kedden a Rangadó.hu írta meg elsőként, hogy a Paks csapatában folytatja pályafutását a licenchiány miatt az NB III-ba visszasorolt Pécs csatára, Fröhlich Roland. Ő a paksiak nyári első igazolása, három évre szóló szerződést írt alá szerdán délután és már a csapattal kezdte meg az edzést.

A klub honlapján olvasható interjú alapján kiderül, miért is választotta a Paksot a támadó. Kiemelte, hogy tolnai ő is, szerinte a csapat stílusa illik a játékához, valamint a csapat 80 százalékát ismeri, nem fog idegen közegbe kerülni. Fröhlich a csütörtöki, Limassol elleni felkészülési mérkőzésen még biztosan nem lép pályára, de a szombati Honvéd ellenin már várhatóan lehetőséget fog kapni.

A Nemzeti Sport Online híre szerint Haraszti Zsolt ügyvezető szóban Szakály Dénessel, a Puskás Akadémia középpályásával is megegyezett.

A paksi kosárcsapat is megkezdte a tárgyalásokat, az erőcsatár, Szabó Zsolt szóban újabb két évre kötelezte el magát, és amint hazatér nyaralásáról, alá is írja szerződését – adta hírül az ase.hu.