A Paksnál folytatja Asztalos Dávid

A Paksnál folytatja pályafutását Asztalos Dávid, a védő az MTK-tól érkezik kölcsönbe Csertői Aurél együtteséhez, írja a csakfoci.hu. A futballista ma már csatlakozott új csapatához és együtt edzett a kerettel, miután a két klub mindenben megegyezett. A csakfoci.hu azt írja, Asztalos egyébként életkora alapján olyan fiatal játékosnak számít, aki megfelel a Magyar Labdarúgó Szövetség ajánlásának: mint ismert, a szövetség az új idényben legalább egy 20 éven aluli hazai nevelésű labdarúgó szerepeltetését javasolja a kluboknak, és ezt kiemelten honorálja is.

A Paksi FC remekül áll ezen a téren, hiszen a Vasashoz hasonlóan több azonnal bevethető, erősítést jelentő fiatal is a szakvezetők rendelkezésére állhat. Csertői Aurél Asztalos mellett Lenzsér Bencét, Hahn Jánost és Székely Györgyöt is bevetheti.

A Paksi FC egyébként július 13-án tartja szokásos szezon előtti ankétját, ahol a szurkolók megismerkedhetnek az új játékosokkal, információkat kaphatnak a felkészüléssel és a csapat előtt álló bajnoki idénnyel kapcsolatban. A találkozó hétfőn 18:30-kor lesz a Fehérvári úti stadionban.