Mezősi Árpád: Jákli Péter tanácselnöksége óta nem újították fel a városrészt

A Vadász utca–Kölesdi út kereszteződése is az ígéretek földje volt az elmúlt 26 évben, akárcsak a városrész többi területe. Itt sem történt felújítás Jákli Péter tanácselnöksége óta, amikor az utca lakói összefogva, saját pénzükből és a tanács támogatásával lebetonozták az utcát – mondta el csütörtöki sajtótájékoztatóján Mezősi Árpád, az MSZP időközi választáson induló képviselőjelöltje.

A Vadász utcai deltában is gond a közlekedés, folytatta, hiszen nem lehet minden irányból balra fordulni. Kis jóakarattal, más látásmóddal ez a probléma is megoldható lenne a jelölt szerint. – A környéken élők régóta kérik ezt – tette hozzá.

Az elmúlt néhány választáson, mindig úgy esett, hogy a körzet képviselője alpolgármester is lett, hívta fel a figyelmet a képviselőjelölt, aki szerint ez látszik a körzeten is, hiszen az alpolgármesternek nagyon sok teendője van, a jelenlegi is sok feladatot kapott a várostól. Az MSZP aspiránsa arra kéri a hetes körzetben élőket, gondolják meg, miként szavaznak május 8-án, hiszen annyi munka van a városrészben, ami önálló képviselőt igényel.

Heringes Anita paksi országgyűlési képviselő (MSZP) ehhez csatlakozva azt mondta: kell neki egy ember a helyi testületben, akivel komolyabb ügyeket is el tudnak intézni. Ha gyors információáramlás lesz, mindent meg tudnak tenni ezért a körzetért – ígérte.