Alkotó energiákat mozgat meg az atomerőmű

Mutasd meg a hobbidat, erre ösztönzi országos pályázatával az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. mindazokat, akik szabadidejükben régi vagy használt dolgokból újat varázsolnak. A DIY, azaz Do It Yourself! – Csináld magad! pályázat célja, hogy elősegítse és népszerűsítse a meglévő értékek megőrzését, ezzel pedig a környezettudatosságot és a potenciális hulladék mennyiségének csökkentését.

December 31-ig várják a nevezéseket három kategóriában: bútorfelújítás, bútorfestés, bútor- és használatitárgy-készítés, funkcióváltás, meglévő, használt tárgyak, anyagok, bútorok felhasználásával, valamint használati és egyéb kisebb tárgyak dekorálása például dekupázsolással, stencilezéssel, festéssel. A pályázóktól JPG vagy TIFF formátumban várnak tárgyanként legalább 1, legfeljebb 3 fotót, illetve csatolni kell az adott tárgy elkészítésének technológialeírását.

Az Alkotó energia pályázatra itt lehet regisztrálni, illetve további fontos részleteket olvasni a részvétel feltételeiről, a zsűritagokról, és a díjazásról.