Bútorfestés lesz a városi múzeumban

Nem mindennapi programra várnak kreatív, alkotó kedvű fiatalokat, felnőtteket, családokat, baráti társaságokat a Paksi Városi Múzeumba február 9-én 16 órától: a kiállítóterekbe kerülő, gyermekeknek szánt, fából elkészített fellépők dekorálását szeretné rájuk bízni a múzeum.

A szervezők kérése, hogy az elkészülő minták, formák valamilyen kapcsolatban legyenek az adott kiállítási egység tartalmával, ezért ajánlott jól ismerni a tárlatot, valamint tervekkel érkezni az alkotó délutánra. A zöld, a kék, a sárga, valamint a narancs alapszínekkel lehet majd díszíteni az új bútorokat, attól függően, hogy melyik kiállítási egységbe kerül majd az adott sámli. A munka csoportokban fog zajlani, minden sámlihoz több korosztályból kerülnek alkotók, akiknek az egyéni terveket összhangba kell hozniuk, végül pedig el is készíteniük a festést.

A részvétel ingyenes, de előzetes bejelentkezéshez kötött, és a választott kiállítási egységet meg kell jelölni. Bővebb információért kattintsanak a www.varosimuzeum.hu honlapra vagy látogassanak el az intézmény Facebook oldalára.