Négy bizottsági pályázatot írtak ki

Négy bizottság írt ki pályázatot a városban működő bejegyzett alapítványok, közalapítványok, egyesületek, társadalmi szervezetek számára.

A gazdasági bizottság azon tevékenységek támogatására írt ki pályázatot, amelyek a természeti értékek megőrzését, a hulladékok és a szennyvíz helyes kezelését, az ivóvíz védelmét és az egészség megőrzését, valamint az ezekkel kapcsolatos tudatformálást célozzák. A pályázati adatlap átvehető a Paksi Polgármesteri Hivatal 226. sz. irodájában Dávidné Sumicz Krisztinánál, vagy innen letölthető. A pályázatokat tartalmazó borítékra kérik ráírni: „GB pályázat 2017”.

A humánpolitikai bizottság pályázata a betegellátás színvonalának javítását, az egészségmegőrzést, a szenvedélybetegségek megelőzését, gyógyítását célozza, ezért az ehhez kapcsolható szűrési feladatokat, az ellátás informatikai rendszerének javítását, a szakemberképzést, valamint a lakosság szociális és gyermekjóléti szakellátási színvonalának fejlesztését szolgáló programokat támogatja. A pályázati adatlap átvehető a Paksi Polgármesteri Hivatal 131. sz. irodájában Badics Istvánnénál, vagy letölthető a város honlapjáról. A pályázatokat tartalmazó borítékra kérik ráírni: „HB pályázat 2017”.

A közbiztonsági, ifjúsági, sport és esélyegyenlőségi bizottság a diák- és szabadidősport programokat támogatja, különösen, ha azok hátrányos helyzetűek és/vagy fogyatékosok aktív részvételével zajlanak és a biztonságos (káros szenvedélyektől menetes, az életkori sajátosságoknak megfelelő) szórakozást segítik elő. A pályázati adatlap átvehető a Paksi Polgármesteri Hivatal 130. sz. irodájában Vasadi Andrásnénál, vagy itt letölthető. A pályázatokat tartalmazó borítékra kérik ráírni: „KISEB pályázat 2017”.

A közművelődési és kulturális bizottság a kulturális alkotások és események létrehozását, a hagyományok megőrzését és ápolását támogatja. A pályázati adatlap átvehető a Paksi Polgármesteri Hivatal 126. sz. irodájában Benedeczki-Pach Orsolyánál, vagy innen letölthető. A pályázatokat tartalmazó borítékra kérik ráírni: „KKB pályázat 2017”.

A pályázott tevékenységeknek december 31-ig meg kell valósulniuk. A támogatásként nyújtott összeggel a megvalósulást követő 60 napon belül, de legkésőbb december 31-ig el kell számolni. A pályázatokat személyesen vagy postai úton lehet benyújtani május 19-én 12 óráig.