Szabó Pétert indítja a Fidesz-KDNP a polgármester-választáson

Szabó Péter a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje, akit a Néppárt és a Paksi Lokálpatrióták Egyesülete is támogat – jelentette be sajtótájékoztatón dr. Nagy Tibor a Fidesz paksi szervezetének alelnöke. Elmondta, hogy Szabó Péter tapasztalt, nagy munkabírású, megfontolt ember, amire szükség lesz a város előtt álló feladatokban.

– Paks nagy változás előtt áll, az atomerőmű-beruházás az egész város életére hatással lesz – ezt már Szabó Péter mondta, hozzátéve, hogy szoros együttműködés alakult ki Süli Jánossal, a kormányzattal, valamint Paks I.-el és Paks II.-vel, így igen hatékonyan tudja képviselni a város érdekeit. Kiemelte, az most a legfontosabb, hogy a lehető legtöbbet tudjon profitálni Paks a beruházásból, amire garanciát tud adni. – Eddig is kikértük a lakosság véleményét a városfejlesztést illetően ami így lesz a jövőben is – tette hozzá.

Süli János a Paks II. beruházásért felelős tárca nélküli miniszter azt emelte ki, hogy Szabó Péter a teljes képviselő-testület bizalmát élvezi, ami fontos, hiszen nyugodt légkörben, együttműködve lehet jól, eredményesen vezetni a várost.

Szabó Péter tapasztalt az önkormányzati munkában, kétszer volt képviselő, majd alpolgármester most pedig ügyvivő alpolgármesterként viszi a város ügyeit – mondta el Molnár József, a Paksi Lokálpatrióták Egyesületének ügyvezető-elnöke. Ulbert Sándor, a KDNP paksi szervezetének elnöke szerint Szabó Péterrel megoldott a város jelene és jövője.